Domaći livadski med

“MEDENA KUĆICA” je firma koja ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji meda i pčelinjih proizvoda. Takođe, bavimo se pakovanjem, otkupom, distribucijom i prodajom istih.

Kroz dugogodišnju tradiciju, trudimo se konstantno postići i održati jedan isti cilj, a to je ponuditi našim kupcima najbolje i najkvalitetnije prirodne proizvode pčela, i to se, svakako, trudimo beskompromisno. Zbog toga se stalno edukujemo i usavršavamo, te pratimo svjetske trendove u uzgoju pčela i proizvodnji meda i pčelinjih proizvoda. Višegodišnje iskustvo u bavljenju pčelarstvom predstavlja garanciju za kvalitetne proizvode i usluge. Profesionalno i odgovorno se odnosimo prema najvećem prirodnom blagu koje nam daruju pčele. Svjesni važnosti pčela i njihove uloge u prirodi, trudimo se očuvati prirodno blago koje nas okružuje. Zbog toga smo osvajali i mnogobrojne nagrade i priznanja, koje su nagrada za naš odgovoran odnos prema prirodi, ali i prema našim kupcima.

Pored meda i različitih pčelinjih proizvoda, bavimo se i otkupom meda od manjih proizvođača, kako bismo zajedničkim snagama uspjeli odgovoriti potrebama tržišta. Naši proizvodi se pakuju u modernu ambalažu, koja garantuje očuvanju kvaliteta meda i proizvoda od meda. Distribucija na prodajna mjesta je brza i odgovorna, jer vodimo računa, da proizvod u najkraćem mogućem roku iz proizvodnje stigne do naših kupaca.

Naša vizija je raditi u kontinuitetu na poboljšanju kvaliteta naših proizvoda i na tome da postanemo prepoznatljivi i pouzdani partneri naših kupaca. Zadovoljstvo naših mnogobrojnih kupaca nam daje za pravo da vjerujemo da smo na pravom putu.

Živimo u vremenu brzog, stresnog i izazovnog života, te zbog toga moramo voditi računa o zdravlju. Najbolji način za to je konzumiranje zdravih i provjerenih namirnica. Med i pčelinji proizvodi iz naše proizvodnje su pravi izbor za vas, zato što su u njih utkani vrijedan i predan rad, ljubav i odgovornost prema prirodi, i prema našim kupcima, koji su prioritet, kao krajnji konzumenti zdravih proizvoda.

Domaci livadski med

Godinama na tržištu nudimo čisti domaći livadski med

“MEDENA KUĆICA” se bavi  proizvodnjom, pakovanjem i distribucijom čistog prirodnog meda, Donosimo provjereni kvalitet za Livadski med i Bagremov med

Domaći livadski med

Vrhunski med iz vlastite proizvodnje

Naš cilj je da svojim potrošačima donesemo ovaj savršeni proizvod prirode upakovan u tegle za jednostavnu upotrebu. Garancija naših usluga je dugogodiš¡nja saradnja sa velikim brojem zadovoljnih klijenata i partnera.
Uvrstite naš med u vašu svakodnevnu ishranu i darujte sebe proizvodom sa izuzetnim prirodnim sastojcima.

Klijenti o nama